Onsdag 30/9

Skönt det är att vara ledig. Har ju min lediga vecka från jobbet nu och det är underbart. Man hinner med en hel massa som man inte hinner annars.. =)

Idag har jag ju varit uppe i stallet och fixat som vanligt på morgonen. Börjar märkas på hästarna att det blir kallare. Dom blir helt klart lite piggare. Speciellt Charmör. Han som alltid spökar ser nu läskigheter under varje gruskorn. Men man kan inte göra så mycket annat än att vänta ut honom. Det blir 10 gånger värre om man blir arg på honom. Får han bara hoppa runt och busa lite först slappnar han av och jobbar på sedan. För det mesta iaf.. ;-)
Efter stallet  åkte jag ner på stan till mammsen på salongen. Hennes elev ville ha någon att träna lite klippning på, så ännu en gång fick jag ställa upp. Gör mig iofs inget då det verkligen behövdes. Blev riktigt bra. Har kvar lite längd men det är mycket uppklippt, så det ser lite tuffare ut. Och så har jag klippt lugg. Ångrade mig lite först men va sjutton. Det blev snyggt och den växer ju ut igen så småningom ifall ja nu skulle vilja det.. ;-)

Älskling och jag passade även på att åka upp till farmor Runa när han hade slutat jobbet. Hon blev så glad och bjöd på bullar o kakor. Hade med oss Mini och Caspian upp också och det tyckte dom var stenkul. Mini fick korv och Caspian grädde. Mycket populärt. Mini älskar att åka dit. Börjar gnälla redan när vi svänger på ett visst ställe, och sen springer han i full spruta in i trapphuset och upp till rätt dörr. Haha.. Så söt.

Fick ett ryck sen när vi kom hem och började storstäda. Händer inte ofta så det behövs. Otroligt vad 2 personer hinner samla på sig på kort tid. Hann inte med allt så får fortsätta imorgon. Hinner nog inte klart men får ta lite i taget.

"Ordning är till för idioter, vi genier behärskar även kaos"

Ha de gött.
Puss


Jahopp.

Kände att det kanske var dags för en annan att skaffa en blogg då.

Här kommer jag dela med mig av vad som händer i mitt liv. =)

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0