Kom igen o rösta nu!

Idag är sista dagen att rösta så kom igen nu! 
Hoppa in på http://elinasbubbla.blogg.se och rösta på bidrag nr 4!

Kalentino

Tyvärr har jag inga äldre bilder på Tintin kvar så ni kan få se skillnaden. Dom ligger på mammas o pappas kraschade hårddisk tror jag. Eller i deras gamla dator som är kaputt..
Jaja. Tintin och jag träffades iaf i Belgien när jag gick andra året på gymnasiet. Måste ha varit typ 2004 eller så.
Vi skulle åka på praktik och jag fick chansen att åka utomlands till en OS ryttare i fälttävlan.
Jag stannade i 5 veckor och det var väldigt kul! Fick rida för honom nästan varje dag och det var då jag träffade Tintin.
Vi fann varandra ganska direkt och jag fick ta hand om honom och rida nästan varje dag.
Han hade inte haft så mycket tur i sitt liv utan hade stått utan mat, fått en hel massa stryk o han var rädd för allt och alla. Han kom till Hendriks stall genom hans kompis som hade köpt honom för att han skulle slippa gå till slakt.
Det kändes sorgligt att efter 5 veckor lämna kvar honom när vi hade blivit så bra kompisar, så det slutade med att mina kära föräldrar köpte honom och han fick flytta till Sverige.
Han kom i en lastbil, mitt i natten till IKEA parkeringen i Örebro. Mamma och jag mötte upp och så fort dörren öppnades och han hörde och såg mig började han gnägga. Helt fantastiskt egentligen att han kom ihåg mig.
Det hade ju ändå gått ett par månader.
Han är verkligen mattes häst. Han har alltid koll på vart jag är i stallet och får han välja kommer han till mig före någon annan. Samma sak om han tycker nåt är läskigt. Han följer mig, men tvekar gärna om någon annan leder honom.
Nu för tiden är han ganska så cool även när någon okänd hanterar honom, men det har varit lång väg dit.
Vi har startat hoppning upp till 1.00 m tror jag, eller vi kanske har startat någon 1.10? Jag är inte säker. Men han är nästan alltid felfri även om han lätt stressar och springer en del.
Det är inte helt lätt att rida honom då han gärna spänner upp hela nacken så man nästan har den i ansiktet samtidigt som är väldigt lätt i framdelen om det inte passar herrn.
Just nu har vi haft en lugn period utan ridning eftersom han började bråka och bara stog på bakbenen så fort man kom upp, men jag börjar bli riktigt sugen på att sätta igång igen. Så fort han får på vinterdojjor även bak ska vi ta nya tag hade jag tänkt.
Är det något mer ni vill veta? Fråga så ska jag svara så gott jag kan. 
Har tyvärr inga fler bilder på den här datorn, men det finns fler på honom om ni vill kika på min facebook i albumet "hästarna".
Ha det bra  

Tävling ännu en gång..

Ännu en tävling.. 
Jag är med och tävlar på http://brusella.blogg.se
Var med du oxå!

Cindy

Tänkte bara visa er. På fredag kommer denna lilla goding att flytta in hemma hos mej och Tom på prov.
Den grå/vita.
Hon heter Cinderella, men kallas Cindy, är ca 18 veckor gammal. På bilden är hon ganska ung, så nu är hon lite större. 
Vi hoppas att det blir bra och att hon kommer överens med våran Caspian. Men han är snäll och gillar andra katter så det blir nog inga problem. 
Ha det bra  

Burr

Känns som det inte händer så mycket som jag kan skriva om.. Ja jobbar, åker till stallet o så hem typ.
Min bil funkar fortfarande inte, så det är lite knövel med att vi får hålla på o skjutsa varandra hit o dit. Får hoppas vi får delarna snart så min snälla pappa kan montera ihop skiten o se om de funkar. Annars vet ja inte vad vi ska göra.
Har lite bloggtorka just nu tror ja. Vad vill ni läsa om? Vill ni läsa om de andra hästarna i stallet kanske? ;)
En liten påminelse bara.
Ni som inte röstat
Hoppa in på www.elinasbubbla.blogg.se och rösta på min lille pojk. bidrag nr 4.  
Ha det bra  

Lördag

Först av allt vill jag sända en tanke till er som imorse förlorade era älskade vänner när plåtstallet i Botorp brann ner. Det finns inga ord för hur hemskt det är och de är svårt att förstå hur något så hemskt kan hända.
Jag vet hur det känns när man plötsligt förlorar sin älskade häst och det önskar jag ingen!
Sedan skulle jag bli jätteglad om alla ni som läser min blogg skulle vilja hoppa in på Elinas blogg http://elinasbubbla.blogg.se/ och rösta på Bebis som är i final i deras tävling! Om jag vinner kommer Elina att måla ett porträtt av honom och det vore ju så himla roligt!! Han är bidrag nummer 4. Så gör ett besök där och rösta på min prins! 
Kram 

Tävling


Mycket nytt

Får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. I vanlig ordning alltså. ;-)
Men jag har verkligen inte hunnit. Började ju mitt nya jobb i måndags, eller ja. Vi har ju utbildning den här veckan, men iaf.
Jobbar mellan 8 och 16.45. Efter det är det direkt till stallet o sen hem o laga mat så jag har matlåda tills dagen efter. Och så måste jag hinna klämma in lite plugg därimellan.
För er som undrar har jag alltså fått jobb på Transcom via Uniflex.
Kommer att sitta på Tele2. Just nu är det vansinnigt mycket att lära sig på väldigt kort tid känns det som. Men det är faktiskt kul att göra nåt annat.
Den här veckan har vi själva utbildningen och nästa vecka kommer vi börja sitta i telefonen fast i en trainee grupp några veckor. Sen i månadsskiftet dec-jan är vi klara och kommer att köra på som alla andra. Nervöst men spänannde. 

Imorgon kväll ska jag på McDonalds personalfest. Blir inte så långvarig dock eftersom jag jobbar på fredag kl 8.00.

Blir bara lite kort idag. Återkommer senare i veckan när jag har mer tid.

Kram 



RSS 2.0