Söndag 7/2

Oj vad jag är dålig på att uppdatera känner jag. Hinner lixom inte med riktigt.
Förra helgen var vi iaf iväg och firade mammas 45 års dag. Hon fyller ju på julafton, men vi bestämde oss för
att ta det i januari. Började med en sväng på stan i örebro. Blev lite shopping såklart.. ;-) Vid 1 giick vi till en grekisk restaurang och käkade god mat. Färden forstatte sedan mot Lilla blå bergens spa, där vi badade badtunna och bastade. Gjorde lite olika behandlingar, och drack lite vin. =) Var väldigt trevligt. Sedan fick jag och Karro skjuts in till örebro igen där vi skulle på en fest. Hade väldigt kul, anda tills festen blev avbruten av securitas vid sisådär 1 halv 2. Tom skulle ju inte komma än på ett tag så vi hoppade in hos grannen och fortsatte. ;-) Spelade lite rock band o sånt. Ramlade väl in hemma vid 3 tiden typ. =)

I veckan har det väl inte hänt så värst mkt. Har jobbat en del och annars är det ju stallet som gäller för min del.
Igår fick jag iaf ett ryck och drog med mig Lollo ut på statt. Vi hade jättekul. Blandade en massa olika drinkar och grejade innan hemma hos mig.

Nu har jag precis kommit hem efter stallet. Var ute och red Tintin och han var jätteduktig. Kunde trava riktigt avspänt till och med. Man kämpar och kämpar, och när det väl händer måt känns det så himla bra. =)
Höll på att få käka snö idag oxå. Red Charmör i hagen, så han skulle få pulsa lite och bli lite trött. Så när vi skulle galoppera uppför en backe snubblade han till och fick världens ryck och började bocka. Inga elaka bockar direkt, men fick allt kämpa en del för o hålla mig kvar. Han hade huvudet mellan frambenen och körde som tusan, men när jag väl fick upp huvudet och kunde morra lite på han så slutade han. Såg mest ut som vaddå? Jag har väl inte gjort nåt?? Hehe.. Knasboll.

Ska ta o hoppa in i duschen strax för ikväll blir de jobb i några timmar. Skulle vara ledig egentligen, men blev inringd. De gäller ju att passa på. Kommer hända en del roliga grejer på jobbet framöver, men det skriver jag mer om senare. :P

Dagens citat:
"Inget irriterar en manlig bilist mer än att köra bakom en dam som gör allting korrekt."


Ha de gôtt
Puss

RSS 2.0