Söndag

Tänkte lägga in lite bilder på vad vi handlade igår i Göteborg. Åkte buss från stationen med Karlskoga ridklubb vid halv sex på morgonen och kom hem typ kvart över två på natten så det blev verkligen en heldag.
Gick på stan en sväng på förmiddagen och tillbringade sedan eftermiddagen innan hoppningen och küren på mässan.
På stan köpte jag ett par jeansleggings med dragkedja på baksidan.
Och en klänning.
På mässan köpte jag och mamma lite saker till odjuren.
Två nya grimmor med matchande grimskaft. Grönt till Tintin och blått till Bebis, och även ett rutigt transporttäcke med fleece på insidan som både Tintin och Bebis kan ha. Säkert även Maya.
En repgrimma i brunt samt ett långt rep i grönt till den.
Ett par bruna boots med stopp i karleden så att dom inte snurrar.
En grå/lila longerlina.
Blev även lite ridkläder. Fick ett par Whitaker ridbyxor som jag har spanat in länge i för tidig födelsedagspresent.  Helt underbara. Nu saknas det bara ett par blåa och ett par vita. Hade precis innan köpt mig en rutig ridtröja och den passade perfekt till byxorna. Passade även på att köpa lite ridstrumpor i olika färger. Tur att jag köpte ett par även där som var i rätt färg eftersom byxorna inhandlades sist. 
De var väl det mesta iaf. Mamma och Nina handlade ju oxå lite saker på stan och Nina handlade ju lite saker till Marco på mässan men det har jag inga bilder på.
Har lite bilder på hoppningen och küren men jag måste rensa lite innan jag kan visa er nåt. Blev inte så många bra tyvärr då min kamera inte är så bra inomhus.
Vi hade jättebra platser nästan allra längst fram eftersom vi hade rullstolen.
Var skönt att ha den inne på mässan bland allt folk som trängdes.
På dagen hoppade jag dock på kryckorna. Blev ju rätt så långt så idag har jag ännu större valkar från kryckorna än innan och är rejält öm och stel i handlederna. Ändå är det helt klart värt det.
Höften är inte så farlig som jag trodde den skulle vara. Det måste ju betyda att det är bättre iaf? :P Håller tummarna för på torsdag får jag domen.
Ha de gött 

Fredag

Jag vet att jag lovade bilder. Tyvärr fick vi inte till några bra på hästarna så det får jag återkomma med.
Har inte hänt så mkt under veckan. Igår kväll åkte mamma och jag ut och kollade på hoppträningarna i knutsbol. Trevligt att träffa allt folk, men det var riktigt kallt.
Idag blev det en tur på stan med min snälla lillebror. Gjorde ett par ärenden, var på bokrean och tog en fika. Mysigt värre. Hittade en jättebra bok med massa övningar och tips både för banhoppning och terränghoppning iaf. 
Har inte fått in några bra bilder på kissarna heller. Har några i kameran men måste få in dom i datorn, så tills vidare blir det ett par dåliga från mobilen.
Kommer mer bilder på båda kissarna senare.
Imorgon kl 5.30 drar jag mamma och Nina till Göteborg. Ska försöka hinna med en tur på stan på förmiddgen och sedan blir det skandinavium. Shoppa lite hästsaker och sedan kolla på hoppningen och küren på kvällen. Kommer bli kanonkul. Ska ta med kameran och så hoppas jag på att vin sitter bra till så jag får till ett gäng bra bilder.. 
Återkommer på söndag nån gång. 
Ha de bra 

Söndag

Hallå
Idag blir det en tripp upp till stallet på eftermiddagen. Åker med Petra upp. Tänkte vi skulle hitta på något kul med Tintin. =)
Ska ta med kameran tänkte jag så kan jag lägga upp lite bilder här sen om nån är intresserad?
Tänkte även försöka fixa upp lite bilder på katterna så ni får se lite mer av Susy.
Slutligen.. Mina dagar är ju ganska sega just nu. Händer inte så mycket så ja har inte så mkt att skriva om. SÅ, vad vill Du läsa om? Vad saknar ni?
Återkommer senare ikväll med bilder.
Ha det bra 

Tävling

Var med ni oxå vettja.. ;-)
Hoppa in på brusella.blogg.se
<!-- Start of StatCounter Code -->
<script type="text/javascript">
var sc_project=6638620;
var sc_invisible=1;
var sc_security="95558f41";
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js"></script><noscript><div
class="statcounter"><a title="counter on tumblr"
href="http://statcounter.com/tumblr/" target="_blank"><img
class="statcounter"
src="http://c.statcounter.com/6638620/0/95558f41/1/"
alt="counter on tumblr" ></a></div></noscript>
<!-- End of StatCounter Code -->

Torsdag

Hej hopp.
Idag har jag faktiskt tagit en promenad med Mini. Det var skönt att komma ut
lite. Mini var väldigt nöjd över att få med matte ut på promenad vill jag lova. Busade runt i snön i full fart. Han verkade inte så besvärad av att den korta rundan som i vanliga fall tar ca 10-15 min idag tog ungefär 30 min eftersom det inte går så fort för mig att hoppa fram på kryckorna
Inte kan man tro att herrn fyller 13 år i mars. Knashunden.
Ska ta mig en tur till stallet nu på kvällen. Ska hänga med mamma upp och pyssla lite.
Kanske återkommer lite senare. 
Ha det bra 

***

Hej allihopa.
Vet inte hur mycket ni har saknat mina inlägg, men har inte riktigt haft lust och ork med detta nu. Jag antar att ni alla förstår varför. Tänkte inte skriva nåt om olyckan direkt, men om ni undrar över nåt så är det bara att fråga så svarar jag mer än gärna.
Idag har jag iaf varit på första återbesöket på lassarettet. Röntgade fingret bara. Om 2 veckor ung ska jag tillbaka och kolla bäckenet. Så håll alla tummar ni har att det ser bra ut så jag kan få börja belasta höger ben snart.
Fingret då. Är ju leden längst ut på högra lillfingret som gick sönder i krocken. Blev som sagt röntgad och så fick jag prata med läkaren som jag hade när jag låg på ortopeden. Han är verkligen jättebra. =)
Fick iaf lov att ta av skenan jag har haft på fingret under dagtid, men jag ska fortsätta ha den nattetid i ca 2 veckor till. Fingret ser rätt så krokigt ut och när jag försöker böja det så händer det inte så mycket alls. Förmodligen kommer det inte att bli helt ok utan kommer vara lite krokigt och stelt för alltid. Men det kan jag faktiskt leva med.
Kunde ha varit tusen gånger värre. Såklart glömde jag ju fråga om armbågen. Har haft en del besvär med den. Det hade ju åkt in en del glassplitter i den som dom fick gräva ut men det känns som att något inte är riktigt rätt ändå. Den är varm hela tiden och så är det en knöl på den. Kommer jag emot nånstans gör det riktigt ont oxå. Så måste be dom kolla på det nästa gång.
Revbenen verkar iaf gå åt rätt håll. Var ju 5 st som hade gått av och det är ingen höjdare vill jag lova. Vissa dagar känns dom mer än andra, men det är iaf mkt bättre. 
Annars händer det inte så mkt. Dagarna rullar sakta på. Är ganska segt att ligga hemma och inte kunna ta sig nånstans själv eller kunna göra spec mycket. Har ju fått en rullstol iaf som jag kan ha i stallet och det betyder ju att jag kan vara med lite iaf. Saknar hästarna och stallet ganska mycket. Är ju van att vara där varje dag och nu har jag väl varit där 3 eller 4 ggr sedan olyckan för 5 veckor sedan. Ska försöka ta mig ut och pyssla lite med Erik nån dag. Han är ju lagon i storlek så jag kan sitta i rullstolen och borsta o greja lite. 
Just ja. Frågade även läkaren idag om jag får åka till Göteborg den 26e feb och gå på Göteborg Horse Show. Han tyckte absolut att jag skulle åka.  Så mamma ringde direkt och bokade biljetter till henne och mej. Bokade rullstolsbiljett så kan jag ha med den och sitta i. Blir ju ganska jobbigt att hoppa runt på kryckorna en hel dag och jag tror det blir svårt att sitta i dom vanliga stolarna utan armstöd och sånt när man hela tiden måste sitta lite lutad åt vänster för att inte belasta höger sida. Ska även försöka få tag i en biljett till Nina. Ska bli kanonkul. Skönt att ha något att se fram emot oxå när man ligger hemma.
Vill bara passa på att tacka alla som har ställt upp nu efter allt som har hänt! Alla släktingar, Familj och Vänner!
Tack!
Ha det bra! 

RSS 2.0